06-03-2009 20:27:19

Mauser model 66 Varenr.: 1804

Kal. 6,5x57
Brugt

Mausers specielle 66 system i halvskæftet model, produceret i Oberndorf. Det kunne med god ret hedde Mauserdorf.

Piben er uskiftelig 60 cm med korn og kærv. Rembøjlebeslag på piben. Blåneringen er original uden nævneværdig slid, den står med et rødligt skær, hvilket er et sikkert tegn på metal af ekstra høj kvalitet.

Skæftet er i flot oliebehandlet valnød med pæne åretegninger. God mørkere løs. Kindpude og og rosentræs afslutninger foran og ved pistolgrebet. Skæftet står nærmest som nyt, uden mærker og med flotte franske netskrærringer.

Det specielle låsesystem har todelt bundstykke, hvilket giver en meget kort og hurtig låsegang (Op til 10 cm kortere end en alm. mauser 98). Der er sidesikring, der låser både slagstift og ladegreb. Snelleaftræk. Bushnellkikkert med 4 gange forstørrelse er monteret i en fast montage.

En noget anderledes riffel, men med Mauser`s normale kvalitetkrav in mente, må vi sige at her får man virkelig kvalitet for pengene og den er i klasse med selv de bedste fra Tyskland og østrig. Riflen er nu udgået som model, den var ganske simpelt for dyr at fremstille. Forunderligt er det, at mange leder efter korte låse. Her er en ultimativ kort lås i allerbedste kvalitet og tilmed med uskiftelig pibe.

Pris: 13.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste