03-10-2023 14:44:27

Winchester M. 777 .30-06 Varenr.: R6512
Winchester M. 777 .30-06
Totallængde: 114 cm. Pibe: 61 cm.

Denne riffel, som er fra 1979 er kun fremstillet i 1000 eksemplarer.

Skæfte af Monte Carlo typen med kindpude i mørk olieret valnøddetræ. Træet er i rigtig pæn stand med meget let slitage. Den mørke farve og de smukke tydelige åretegninger giver træet en dejlig varm lød. Fine, skarpe netskærringer på forreste del af skæftet samt på pistolgrebet. Forreste del af skæftet er afsluttet med en sort indlægsskive og rosentræsafrunding. Pistolgrebet er afsluttet med en sort mellemlægsskive og en grebsmanchet i rosentræ. Skæftet er afsluttet med en sort baklitskive, Hvid mellemlæg og brun, gummikolbekappe. Aftagelige Uncle Mike's rembøjler monteret.

Blåneret piben i rigtig god stand. Den står med ganske let blåneringsslitage. Åbne, justerbare korn og kærv sigtemidler. Kornet sidder i en kornfod, som er skruet fast til piben. Højdejusterbar Williams kærv i en fod, som er skruet fast på piben.

Blåneret låsestol forberedt til kikkertmontage. Låsestolen er udsmykket med fine scroll graveringer, som giver et eksklusivt look. På låsestolens venstre side er stemplet "Winchester" omgivet af de samme fine scroll graveringer som på resten af låsestolen.
Cylindrisk, facetslebet bundstykke med blåneret greb. Sikringen sidder bag bundstykket.

Hængslet magasinlåg, som udløses på ydersiden af aftrækkerbøjlen. Undersiden af magasinlåget er udsmykket med de samme, fine scroll graveringer som på låsestolen.
 

Blåneret låsestol med fine scroll graveringer. Facetslebet bundstykke.

Hængslet magasinlåg med samme fine scroll graveringer som på låsestolen.

 

Pris: 13.900,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste