29-10-2014 15:33:17

BSA Majestic .30-06 Varenr.: R6156BSA Mejestic .30-06
Totallængde: 109 cm. Pibe: 56 cm.

Skæfte af Monte Carlo typen med kindpude i mørk olieret valnøddetræ. Lidt grove netskærringer på forreste del af skæftet samt på pistolgreb. Forreste del af skæftet er afsluttet med træ i en mørk finish samt hvid mellemlæg. Pistolgrebet er afsluttet med en grebsmanchet i mørkt træ samt en hvid mellemlægsskive. i grebsmanchetten er der ilagt en en hvid rompeafslutning. Skæftet er afsluttet med en hvid mellemlægsskive samt en skive mørkt træ og til sidst en sort ventileret gummikolbekappe. Rembøjler monteret.

Blåneret pibe i rigtig fin stand. Piben er stemplet "The Birmingham Small Arms Co. Ltd - England". Står stortset uden blåneringsslitage. Justerbare Korn og kærv sigtemidler. Korn med kornbeskytter sidder i en fod, der er loddet fast til piben. Kærv i form af nedfælleligt visir, som sidder i en fod, der er loddet på piben.

Blåneret låsestol forberedt til kikkertmontage. Poleret bundstykke, hvor i der er stemplet fem stjerner. Bundstykkegrebet har været blåneret men det meste af blåneringen er blevet slidt af. Sidesikring og magasin i form af hængslet magasinlåg, som udløses på indersiden af aftrækkerbøjlen.
Rompe ilagt ved pistolgrebsmanchet.


Pris: 8.880,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste