10-01-2024 14:33:35

Brno ZKK 601 .222Rem Varenr.: R7745Brno ZKK 601 .222Rem
Totallængde: 112 cm. Piblængde: 61 cm.

Skæfte af Monte Carlo type med kindpude i valnød. Afslutningen på forskæftet og på pistolgrebet er i mørkere træ med hvid liner. Rembøjler og brun ventileret gummikolbekappe.
Flotte skarpe netskærringer på forreste del af skæftet samt på pistolgreb.

Klassisk Brno riffel bygget i 1967. Piben er mrk: -Zbrojovka Brno - Czechoslovakia -. Faste sigtemidler, hvor kornet har kornbeskytter og sidder i en kornfod, der omslutter piben. Nedfældelig kærv i en kærvfod, der er en integreret del af piben.

Låsestolen er den kendte Brno variant af Mauser med sidesikring, der fastlåser ladegrebet. Forberedt for kikkert, som en integreret del af låsestolen. En unik detalje ved denne låsestol er, at den har dioptor-pepsight, som aktiveres via en lille knap foran bundstykkegrebet. Hængslet magasinbund. Der medfølger ekstra aftræk, som kan skiftes således, at man får aftræk med snelle.

Riflen er overalt i rigtig god stand, al blåneringen er i hehold. Riflen er af en særdeles høj teknisk kvalitet, men med den traditionelle “østmagtsfinish” fra før muren faldt. Denne finish er stort set også i behold.
Riflen ser ud som om den ikke har afgivet særligt mange skud.
  

  

Pris: 4.960,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste