01-04-2020 11:43:55

Mauser P08 antik finish - #190814 Varenr.: 190814

Luger Mauser P08

Den fine og komplicerede P.08 blev produceret i milliontal og brugt af tyske soldater under både WW I og WW II. P08 blev erstattet af model P.38 der var langt enklere at bygge og servicere.

Magasinet kan tages ud og der kan tages ladegrep. Våbnet er antikpatineret og ligner noget der kunne have været med i krigen, - denne proces foregår "forsigtigt" sådan at slidet kun foregår i pistolens overflade.

Allerhelst skal det jo se ud som om pistolen er af ældre dato og har været ude af sit hylster et godt antal gange.

  
Vi har af-og-til hylstre der ligner de originale til forveklsing, - flere typer fra 398,- det pæne og mest vellignende koster fra 595,- og original handles fra 1.800,- til 5.500 og opefter alt efter type og stand.


Denne P.08 pistolmodel er produceret i et solidt materiale og er beregnet til pynt, udsmykning m.m. men kan også bruges som rekvisit på film, teater eller til en udklædningsfest. Pistolen er fremstillet ganske lig den originale model, - men dog er der brugt metaller som er blødere, - dette bevirker 2 ting, - at pistolen ikke kan laves om til et rigtigt skarptskydende våben, - og at den på et tidspunkt vil være slidt op.

Denne udgave af George J. Lugers berømte militærpistol kan adskilles i hoveddelene.

Alle modelvåben kan købes uden tilladelse. (Kan ikke skyde hverken med skarpt eller løsskud).

Pris: 1.899,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste