14-02-2014 18:28:12

Erma-Werke ESP85A .22lr. God stand. Varenr.: P7360


Kvalitet pistol produceret af Erma-Werke i tyskland. Mange af deres produkter er ny fortolkninger af kendte våben, f.eks Luger, Walther, Winchester m.f.
Men denne match pistol har Erma udviklet deres helt egen og meget fine konstruktion.

Erma ESP85A er en matchpistol med gode sigtemidler (justerbar bagsigte) og et glimrende aftræk. Aftrækkeren kan justeres i længden. Denne pistol adskiller sig fra de fleste andre matchpistoler to to punkter. For det første har den en sikring på slæden der låser slagstiften (en meget effektiv måde at sikre et våben) og for det andet har den udvendig hane.
Der er indlagt de tyske farver på hver side af løbsvægten og der står 'Germania' på højre side af løbet. Originalt matchgreb i størrelse medium.

Pistolen er brugt men på ingen måde mishandlet og der er ingen væsenlige skrammer i metal delene og mekanisk fungere våbnet særdeles godt. Aftrækket er rigtigt godt og meget kontant. Grebet er bejdset sort! og denne behandling er slidt af på mange af kanterne.

Det er bestemt ikke det kønneste våben vi har på lager, men hvis man ønsker funktion frem for udseende, så er dette et godt bud.

Erma-Werke ESP85A .22lr. Pris 3.580,-
Totallængde 28,5 cm. Pibelængde 15 cm. Vægt 1.145 gram.

Pris: 3.580,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste