07-12-2023 14:32:51

Ruger New Model Blackhawk 5,5" .38/357Mag. Graveret udgave. Varenr.: P7495

Klassisk Blackhawk i luxusudførelse. Graveret i amerikansk stil med florale motiver, der er belagt med bladguld.
Graveringen er udført af ingen ringere end Bent Agner Nielsen.
Som gravør er han den eneste i mands minde, (omkring 100 år) der har graveret håndvåben her til lands. Besynderligt, at en person der livet igennem ernærede sig som konstruktør, opfinder og multikunstner også kunne udfører et sådant stykke gravørkunst.

Den medfølgende ekstra tromle er i kaliber 9x19. Den er graveret i samme høje standart som resten af våbnet, med den ene lille forskel, at tromlen er graveret med et flæset kantbånd bagest på cylinderen. Hermed kan man nemt skelne mellem tromlerne.
Bent Agners Nielsens signatur, oftest BAN, men her BA er placeret, så den er blevet en del af serienummeret!
Revolveren blev færdiggjort hos Ruger i 1974. En 50 år gammel revolver, der nærmest er som som ny!
Revolveren fremtræder i blankt poleret stål. Ejectorhousing, triggerguard og backstrap er i sort eloxeret finish. Skæftet er i mørkt glat rosentræ og også af Bent Agner. Justerbar viser, fint nedfældet i rammen. Aftræk og mekanisme er supertunet.

Ud over denne fantastiske finish, så er dette naturligvis ikke kun en revolveren for samlere og nostalgikere. Der er, som altid med Ruger produkter tale om en topmoderne og fuld funktionsdygtig revolver, der er meget velegnet til skiveskydning og andre former for konkurrencer.

Ruger New Model Blackhawk kal.38 /.357 + kal. 9mm Pris 18.800,-
Pibelængde 15 cm. Totallængde 29,7 cm. Vægt 1.161 gram.

Pris: 18.800,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste