13-11-2023 10:16:26

Shimano Fliegen 35 SD

Det iøjnefaldende Fliegen er et førsteklasses langdistancehjul, der er velegnet til surf- og karpefiskeri med fletline, og en favorit blandt turneringsfiskere over hele verden. Spækket med den nyeste teknologi med lang rækkevidde, har dette fantastiske hjul fængslende stil til at forbløffe enhver lystfisker, uanset hvor den bruges.

Hvis du leder efter et Big Pit eller surfhjul, der tilbyder enestående lethed, styrke, nøjagtighed, holdbarhed og komfort, som virkelig vil forbedre din lystfiskeroplevelse, er Fliegen SD noget for dig.

Udstyret med en række af Shimanos nyeste teknologier; denne rulle er let, stærk, præcis og oser af kvalitet. Fliegen er den tyske oversættelse af 'at flyve', som perfekt opsummerer dens minimale friktion.

Når det kommer til stil, kvalitet, ydeevne og funktioner, findes der ikke meget bedre end Fliegen SD. Fliegen er Shimanos letteste langrækkende rulle, der kun vejer 490g. Kombinationen af letvægts HAGANE Body, Ci4+ Rotor, Parallel Body og AR-C spole leverer en fantastisk støbeydelse. Dette hjul er dog ingen letvægter, når det kommer til styrke. HAGANE Gear og X-SHIP kombineres for at give en jævn, kraftfuld indrulning, der matcher ethvert andet Big Pit/Surfcasting-hjul. Og X-Protect-teknologien beskytter de indvendige gear og teknik mod vandindtrængning uden at forringe rotationens lethed. Fliegen SD har også Shimanos High Speed Drag, som kan ændres fra fri spole til lockdown med blot et lille drej på trækknappen.

Pris: 4.799,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste