30-04-2019 10:22:42

Nano Sokker

Holder fødderne tørre, friske og lugtfri.

Slut med sure sokker og tæer! (se nedenfor!)
Samsung har udviklet bakteriedræbende sølv-ioner, der kan modstå og tilintetgøre over 650 forskellige bakterie- og svampearter.
Det er affaldsstoffer herfra, der giver den fæle lugt.

 

 

 

Sokkerne, med nanosølvioner, kan i et vist omfang kurere fodsvamp og forebygge fodinfektioner, udover at de holder fødderne tørre og friske.
Ved forsøg hos fabrikanten, har sokkerne været brugt i 90 dage uden vask, uden det gav anledning til problemer. Selvfølgelig blev fødderne vasket dagligt.
Her har vi kun haft lyst til 8 og 12 dages testperioder. Det eneste ubehag var det psykiske i at tage allerede brugte sokker på. Ellers var velværet OK og sokkerne var lugtfri.

GA. Nanosokker
Model: Flat.

Tynd liner sok vævet i nanobehandlet Lycra og nylon. Denne sammensætning giver en utroligt svedtransporterende og slidstærk sok.

Den svedtransporterende effekt søger for at holde fødderne tørre og minimerer derfor risikoen for vabler. (fugtig hud mister sin styrke)

Fod og skaft med special rib-vævninger. Den, sammen med den elastiske lycra, holder sokken på plads og giver en suveræn komfort og pasform.

Kan bruges alene eller som indersok sammen med anden teknisk sok.

Fave: Sort
Str.: 38-40, 41-44, 45-47
Pris: 79,-

Nano-info, test og den rette brug:

Nano-sølvioner består af 99,9% rent sølv. Ionerne er ultrasmå sølvpartikler, fra 25 nm til 250 nm. (1nm (nanometer) er en milliontedel milimeter) Virkemåden er, at der altid opstår meget små spændingsforskelle, når der er forskellige materialer sammen. De negativtladede sølvioner tiltrækker de positivtladede bakterier. Denne kontakt kan bakterier/svampe ikke modstå, de går simpelthen til grunde. Herefter fortsætter sølvionen med at tiltrække den næste bakterie/svamp.
Det tog Samgsung 3 år, 30 forskere og mere end 10 mio.dollars at udvikle nanosølv-teknologien i Korea. Sølvionernes antibakterielle funktion har dog været kendt i lang tid. Sølvionerne bliver bl.a. brugt i deodorant.
Samungs sølvnanoteknologi bliver nu også brugt f.eks. i køleskabe og aircondition-anlæg. Teknologien gør overfladerne bakteriedræbende.

Stærk medicin
Selvom nanoteknologien er et væsentligt teknisk fremskridt, kan sokkerne ikke klare alle situationer med sure tæer. Der findes bakterier og svampe, der ikke lader sig påvirke af teknologien.
Ligeledes kan nanosokker ikke "kurere" ildelugtende fodtøj. Nanosokkerne kommer ikke i berøring med huden mellem tæerne! Det betyder, at omhyggelig fodvask er absolut påkrævet. (særligt mellem tæerne og under svangen og efterfølgende grundig tørring.)
Et godt råd i denne forbindelse er, at man starter med at vaske tæer, når man går i bad. Det er et rigtigt godt råd, så glemmer man det ikke.
Med disse råd, kan sokkerne måske være stærk medicin for dem, der er plaget af "stærk lugt" fra fødderne. Der skal således tre ting til, for at ændre "plagen": frisk fodtøj, omhyggelig fodvask og nanosokker.

Personlig test
Førend vi i firmaet tog nonosokker på programmet, skulle virkningen prøves i perioder på 8 og henholdsvis 12 dage uden vask af sokkerne.
Testen bestod af fodvask hver anden dag. Træsko var fodtøjet. De tre første tests havde et positivt forløb, ingen sure sokker.

Ved min 4. test af sokkerne, fortalte min hustru mig om aftenen på tredjedagen, at mine tæer lugtede. Det var ærgerligt. Jeg vaskede straks fødder. Skuffet over, at sokkerne tilsyneladende ikke virkede mere, lugtede jeg igen til dem. Der var ikke antydning af lugt, hvilket min hustru kunne bekræfte.

Miséren skyldtes simpelthen, at jeg ved morgenbadet havde været distræt. Jeg havde glemt at vaske mine fødder og tæer. Sokkerne kommer ikke i kontakt med huden mellem tæerne! Heller ikke på en testperson.
Heraf det gode råd, at begynde et hvert bad med fodvask.
På badeanstalter, svømmehaller o.lign, kan man ved selvsyn se, at langt de fleste vasker sig pænt og ordentligt, samt at meget få personer vasker fødder og tæer!

Den illustrerede bakterievækst er helt i overensstemmelse med vores iagttagelser. På materiale med nanosølvioner trives bakterier simpelt hen ikke.
Så det er slut med sure sokker, - men ikke med sure tæer, med mindre man vasker dem!

G.A. Nano sokker
Model Str. Pris
G.A. Nano sokker 38-40 79,- +
G.A. Nano sokker 41-43 79,- +
G.A. Nano sokker 44-47 79,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste