30-04-2019 11:58:18

TW1000 Pepper-Foam Man 40 ml Varenr.: HOR223DK

Peberspray i kompakt størrelse, som kan skjules inden i hånden, den affyrer og spreder et peberskum af stærk chili. 

Det lidt tykke og klæge skum, er ikke helt så flygtig over for vind og vejr, som en normal vandforstøver, - skummet blæses 3-4 meter væk fra sprayen. Skummet vil ved affyring indendørs kunne sprayes imod en eller flere angribere med god rækkevidde. Væsken binder peberet og ventilen skummer blandingen. Der vil være mere peber i luften, end ved brug af gelé- og jet-typerne.  Rummet den affyres i, bliver pebertåget og yderst ubehageligt at opholde sig i.

Peberskummet klistrer, sætter sig fast og markerer på overfaldsmandens hud og tøj.

Denne flaske har en anden ventiltype med 3 kanaler som fordeler sprayen i en klistret tåge. Den er nem at få vendt i den rigtige retning før man trykker på affyringsmekanismen. Ventilen har en sikring som skal påvirkes, før man sprayer, sådan at man ikke kommer til at udløse pebersprayen uønsket.

Billede der viser ventilen

TW1000 pepper skum indholder naturlig chili ekstrakt Oleoresin Capsicum (OC). Den aktive ingrediens udvindes fra verdens stærkeste chilier - giver øjeblikkelig irritation af øjne og luftveje og kan gøre en person ukampdygtig.

Tekniske data:

  • Indhold: 40 ml.
  • Spray mønster: præcis skumstråle.
  • Rækkevide: 3-4 m.
  • Dimensioner: 85 mm Høj, ø 35 mm diameter.
  • Vægt: 49 g.

HOR223DK peberspray er specielt fremstillet til det danske forhold. Den overholder kravet om max. 500.000 enheder efter Scoville-skalaen. Den er lige så kraftig virkende som det danske Politis peberspray.

Peberspray, mere information

Pris: 169,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste