30-04-2019 12:03:14

TW1000 Pepper-Jet Super 75 ml Varenr.: HOR413DK

Peberspray i håndstørrelse, buttet flaske med masser af peber, - en god størrelse til hjemmebrug. Affyrer en stråle af stærk chili væske.  Pebersprayen er nem at styre - den har en rækkevidde op til 4-5 meter. SUPER rummer mere end de normale små pebersprays, flasken er blot en kende tykkere.

Den lidt tykkere pebersprayvæske er ikke helt så flygtig over for vind og vejr.

Peberspray Jet strålen vil ved affyring indendørs kunne sættes præcist på angriberen. Da væsken binder peberet, vil der ikke være særligt meget peber i luften. Derved bliver rummet den affyres i, ikke helt så pebertåget, for den der affyrer pebersprayen, som ved brug af de almindelige pebersprays.

Denne model er lidt finere lavet, bedre ventil og har en mere sikker og præcis affyringsventil, - der er ergonomisk. Ventilen har en simpel fjederpåvirket affyringsmekanisme, sådan at man ikke kommer til at udløse pebersprayen uønsket eller i retning af sig selv.

TW1000 pepperspray gel indholder naturlig chili ekstrakt Oleoresin capsicum (OC). Den aktive ingrediens udvindes fra verdens stærkeste chilier - giver øjeblikkelig irritation af øjne og luftveje og kan gøre en person ukampdygtig.

Der er til en del flere "skud" i denne peberspray gel. Den er handy og stor nok til ikke at blive væk.

Tekniske data:

  • Indhold: 75 ml. peberspray
  • Spray mønster: præcis jet peberspraystråle.
  • Rækkevide: 4-5 m.
  • Dimensioner: 139 mm Høj, ø 35 mm diameter.
  • Vægt: 98 g.

Øvelse gør mester, - link til, klik; TW1000 Pepper-Jet Super, Træningsspray

HOR413DK peberspray er specielt fremstillet til det danske forhold. Den overholder kravet om max. 500.000 enheder efter Scoville-skalaen. pebersprayen er lige så kraftig virkende som det danske Politis peberspray.

Peberspray, mere information

Pris: 199,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste