02-02-2021 11:50:32

Blaser Primus 8x56

Selvom tyske Blaser hovedsageligt er kendt for deres fremragende jagtrifler og haglgeværer, har de nu også formået at levere en serie af optik, i samme, høje kvalitet, de altid har været kendt for. Blaser Primus er rost til skyerne, og er lavet i samarbejde med German Optics. Søger du ny optik der kan måle sig med de kendte spillere på markedet, kan disse roligt erhverves. Lysstærke, ergonomiske og slidstærke kikkerter. 

CCC coating korrigerer for kontraster, hjælper øjet med at skelne mellem nærmest ens kontraster. Funktionen hjælper med at spotte det vildt, der står gemt i skel, hvor det blotte øje ville have svært ved at skelne. Samtidigt coates linserne med en støv-, kondens-, og vandafvisende nanoteknologisk overfladebehandling. Ekstra forstærkede rør mod stød og slag.

Optikken er udviklet specifikt til jægeren, der ofte håndtere grejet hårdt, men samtidigt er kræsen, og ikke kan leve med dårlige linsekvaliteter. Vælg en lav forstørrelse, hvis du ønsker et bredt, vibrationsfrit overblik under din jagt. Hvis du derimod ønsker at kunne se mindste detalje, i selv lyssvage øjeblikket, bør du vælge en højere forstørrelse. Kikkerten har et stort synsfelt på 133m.
                                                                                    

Før: 18.600,-  Nu:15.800,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste