23-11-2022 18:04:39

Sabatti Urban Sniper .308 Win.

Ny Sabatti Urban Sniper riffel, med sort syntetisk skæfte, med thumbhole og justerbar kindpude. Skæftet er forstærket med 30% glasfiber, så man får et stift og stabilt skæfte. Riflen er velegnet til både langdistanceskydning, men med en pibelængde på 52cm, er den  også eminent til almindelig jagt.

Sabatti Urban Sniper har standard aftræk, pibe i sort anti-refleks, med mundingsbremse. 7 skuds aftageligt magasin. 

Sabatti Urban Sniper har Sabattis MultiRadial riffelgang. Riffelgangen varier mellem flere diametre, hvilke øger projektilets hastighed. Dette giver en markant bedre præcision end med traditionelle piber. Samtidig slides piben mindre og holder dermed længere.

Sabatti Urban Sniper er en target/sniper riffel, til en helt fornuftig pris, kontra kvalitet. Skæftet er justerbart i ryggen og kolbe længden. Forlænges med de medfølgende spacer.

Der er monteret picatinny rail på låsestolen, samt under skæftet, som gør det muligt at montere eksempelvis Atlas Bipods. Bemærk, bipod medfølger ikke. Riflen har 2-punkts sikring, der kan aflades i sikret tilstand. Stort ladegreb, sikrer en stabil og hurtig repetering.
Magasin udløseren er forlænget, så det er hurtigt at skifte magasin.

Sabatti Urban Sniper.308 Win.         
Pibediameter 22mm
Løbslængde52 cm
Gevind5/8x24
  
  
  

 

Pris: 16.999,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste