19-02-2010 11:14:08

Bukkejagt i Polen - Hunters Magazine

Bukkejagt i Polen – Pankow bukkene er optaget på det 11.000 hektar store statsrevir i det sydøstlige Polen, hvor afskydningen foregår både lempeligt og meget, meget bæredygtigt.
Alle jagter er gennemført efter de lokale og internationale etiske regler for fair og bæredygtig jagt på fritlevende råbukke. Området veksler mellem skov og åbne arealer i en mosaik af våde enge og små marker.

Maleriske farvemættede morgener. Råvildt så langt øjet rækker. Frustrerende forbiskud. Stærke bukke. Denne velproducerede jagtfilm rummer det hele.
Følg med to passionerede riffeljægere til de romantiske jagtmarker omkring de store skove i det sydlige Polen, hvor det ikke er usædvanligt, at en enkelt jæger nedlægger både to og tre bukke om dagen.
Følg Jacob Kamman, der her jager råbukke for første gang i Polen, og formår at fælde seks stærke seksendere i seks skud – et par af dem på ganske lange hold.

Følg Steen Andersen, der kendes fra Jagtmagasinet på tv, når han åbner bukkeballet med to blanke forbiere til den samme buk!
Og følg de intense jagtsituationer som Polen leverer så rigt, når HuntersMagazine fortsætter sin søgen efter verdens bedste jagtrevirer og konstaterer, at bukkejagten i Pankow er en jagt, man bliver afhængig af.

”Det her er som at jage i Paradis,” siger Steen Andersen, der især hæfter sig ved, at jagttrykket i Pankow er så lavt, at der kun fældes gamle seksendere og at der er råvildt og stærke bukke at se, uanset hvor man vender blikket hen

Varighed: 58 minutter + 15 minutters bonusmateriale. Sprog: Dansk.


Pris: 249,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste