23-12-2011 12:46:12

Jagtvåben

Vælg kategori i venstre side.


Våben garanti

Riflerne er alle, nye som brugte, omfattet af fuld nygaranti. De er langvarige goder. De skal holde længe og de skal virke efter hensigten. Det gælder naturligvis såvel funktion som præcision.

De brugte rifler er blevet gennemgået på vores værksted. Det sikrer, at der næsten aldrig er noget, der ikke er, som det skal være. Faktisk har vi færre “reklamationer” på brugte end på nye. Det er vi ret stolte af!

Bøssemagerarbejdet omfatter bl.a.:

Kontrol af sikring og af aftræk.

Kontrol af skæftets anlægsflader, et ofte overset problem, der kan give dårlig træfning. Skæftetræet kan krympe og i sjældnere tilfælde svulme op på uønskede steder. Tilspændingen skal tillige være korrekt.

Kontrol af sigtemidler - virker de som de skal.

Kontrol af kammer og headspaceafstand.

Kontrol af løb og munding.

Sådan kan listen fortsættes. Alle de snesevis af detaljer som et trænet bøssemager øje ser ved en grundig gennemgang og ved adskillelse og samlingen af våbnet.

Våbnene har således fået et kvalificeret eftersyn. (10 år til næste eftersyn, medmindre våbnet har været tabt i saltvand, har fået lov at stå ude om natten eller lignende uorden!)

I sjældne tilfælde forekommer der alligevel fejl. Vi kan jo ikke røntgenfotografere delene for evt. revnedannelser og lignende. Vi udbedrer misseren og undskylder. Gerne medens De drikker kaffe og besigtiger forretningen, hvis der er tid til det.

Vi forsøger at gøre vore arbejde på gammeldags vis. Sådan som vi selv og vores våben, gerne vil behandles.


Indkøbsliste