22-03-2024 13:22:27

Feinwerkbau M.90 .4,5 mm. Luftpistol Ny Varenr.: LP-SR 306293


Rekylfri luftpistol videre udvikling fra M.80, nu med elektrisk aftræk, der drives af et alkaline photo batteri 15Volt 16x35 mm. i størrelse, Et nyt batteri kan afgive i mellem 5.000 til 10.000 skud.
Der er også kommet en mere justerbar aftrækker på så den kan justeres frem og tilbage, op og ned, og om sin egen akse.
Noget af det mest præcise og gennemført kvalitets produkt fra det tyske firma Feinwerkbau Westinger & Altenberger GmbH. 
Matchskæfte til højre hånd i størrelse medium/large, justerbar sigtemidler der kan betjenes med fingrene uden brug af værktøj. Kornet er udskiftelig.
Leveres i den originale flamingo æske, der medfølger et ekstra korn, original brochure og et justerværktøj, der er ikke andet tilbehør.

Feinwerkbau M.90 kal. 4,5mm. Pris 5.980,-
Pibelængde 19 cm. Totallængde 41 cm. Totalvægt 1.347 gram.

Feinwerkbau Westinger & Altenberger GmbH blev grundlagt i årene efter Anden Verdenskrig af ingeniørerne Karl Westinger og Ernst Altenburger og officielt registreret virksomhed i 1951. Efter reetableringen af det tyske skytteforbund i 1956 udviklede de to grundlæggere med erfaring i våbenkonstruktion det første luftgevær med sidespænding, fastsiddende løb og et patenteret rekylfrit skud, som vakte sensation i begyndelsen af 60'erne og inspirerede næsten alle sportsskytter. På ganske kort tid slog Feinwerkbau alle rekorder, målene blev reduceret, og alligevel fortsatte Feinwerkbau med at opnå de højeste resultater. Det samme skete med luftpistolerne fra 1965 og frem.

Takket være disse forbedringer var Feinwerkbau på verdensplan medvirkende til dramatiske forbedringer i standarderne for præcisionsskydning, og den enorme efterspørgsel på deres produkter, gjorde det muligt for Feinwerkbau at ekspandere massivt inden for højpræcisions sportsvåben. I de efterfølgende år blev der produceret fjederdrevne luftvåben, CO2-rifler og pistoler, og senest avancerede PCP-luftrifler og luftpistoler.

Produkterne fra Feinwerkbau er i dag stadig nogle af de mest foretrukne blandt eliteskytter.

Pris: 5.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste