29-06-2021 15:19:58

AR Custom Greb fra K. Nill

Super lækkert ergonomisk greb til AR-rifler. Her er grebet monteret på en Ruger Precision Rifle, med Atlas Bi-pod og Atlas Mono-pod.Skæftet er lavet i udsøgt valnøddetræ. Skæfterne kan variere en del i farverne, alt efter træets beskaffenhed. Nogle er lyse, andre er mørke.

Skæftet er ergonomisk, og passer perfekt til de fleste størrelser hænder. Hylden / håndballestøtten, i bunden af skæftet er justerbar, så det kan tilpasse individuelt. Hylden gør at man slapper helt af i hånden og dermed kan opnå helt perfekt aftræk, uden at trække i skuddet.

Skæftet har specialbehandlede netskæringer, for optimalt greb i alt slags vejr. Her er virkelig noget for den kræsne langdistance skytte, der ikke kan nøjes med det næstbedste.

Skæftet fås i flere typer, alt efter hvilket chassis det skal monteres på. Nogle har beavertail som på billedet, andre er mere rette, i overgangen til selve riflen. Bemærk at dette greb, kræver tilpasning af en bøssemager. Vi anbefaler samtidig, at grebet beddes. Herefter er det muligt at afmontere og montere grebet selv. Spørg os eventuelt til råds hvis du er i tvivl om valg af korrekt greb.

Det smukke valnøddeskæfte, giver ikke kun et fantastisk greb, men tilføjer også riflen et helt specielt look, som blander æstetik og moderne chassisrifler.

AR Custom Greb fra K. Nill
Model Riffel type Varenr. Pris
AR Custom Greb fra K. Nill Ruger Precision Rifle, AR15, AR10 AR113W8 1.980,- +
AR Custom Greb fra K. Nill MDT Stocks, Magpul, SIG 550 SI503W8 1.980,- +
AR Custom Greb fra K. Nill Tilpasning, montering, samt evt. bedding, 670,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste