25-06-2021 10:38:17

Browning Maxus 2 Composite Varenr.:011734304

Browning Maxus 2 Composite, er den helt nye og opdaterede udgave af Brownings halvautomatiske haglgevær.

Brownings populære storebror til Winchester SX4 er blevet opgraderet. Browning har i en stor undersøgelse spurgt en stor gruppe fuglejægere, hvordan deres Browning Maxus drømmevåben skulle være. Det har ført til store ændringer på skæftet, så grebet og ergonomien, er blevet bedre.
Samtidig er den velkendte quick-release funktion til forskæftet, udløbet med en omløber, som på de fleste halvautomatisk geværer. Årsagen er at man nu kan forlænge magasinrører, ved at benytte magasinforlængeren fra Winchester SX-4. Dette har været efterspurgt af mange Waterfowlers.

Receiveren er den samme pålidelige model som på den gamle Maxus. Til forskel fra Winchester SX-4, er der i Maxus brugt lidt bedre komponenter. Bemærk også Browning Maxus speedloading, som automatisk lader kammeret med det samme, den første patron puttes i magasinet. Samtidig er Browning Maxus en af de hurtigste halvautomatiske haglgeværer på markedet. Så er du ude efter noget der er lidt bedre end alle de andre? Så skal du unde dig en Browning Maxus.

Browning Maxus 2 har også en af de sikreste måder at tømme magasinet på, uden at skulle repeterer alle patroner igennem geværet. Ikke noget der ses på mange andre halvautomater.
Se den nye Maxus 2 i videoen, eller kom ind i butikken og mærk forskellen.

Browning Maxus 2 Composite: Total: 125cm  - Pibe 71cm - Vægt: 3,3kg

Pris: 12.799,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste