04-09-2012 18:10:54

Hornfiskejern/udbener



Dette smarte hornfiskejern, udbener nemt og hurtigt hornfisken, så man slipper for de grønne ben og gør det til en fornøjelse at spise fisk!

Tip! 
Det er en fordel at fisken har ligget i køleskab natten over, elller at den har været i fryseren 1 døgn, da fiskekødet herved meget nemmere slipper fra benene!

Rens hornfisken og lig den med ryggen nedad og bugen opad, - lav et snit fra bugsiden lige under hoved gennem rygraden, men så du ikke skærer rygfilleten af. Før herefter udbenerjernet med de 4 takker ind mellem rygraden og rygfilleten, så udbeneren fanger sidebenene. Før udbeneren med et jævnt tag mod haleenden, herved frigør du filleten fra rygbenet og sidebenet fjernes.

Det kræver muligvis et par forsøg, men herefter går det som en leg !

Før: 399,-  Nu: 299,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste