18-10-2014 00:07:18

Korda Long Chuck PVA System

PVA net er fremstillet af Polyvinylalkohol der er et vandopløseligt materiale. Materialet er derfor en super effektiv måde at præsentere sin krogagn blandt en lille smule foder og free bees. Desuden minimerer anvendelse af PVA poser risikoen for at taklet kludrer under kast og derfor er man næsten altid sikker på en perfekt præsentation af agnen.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket foder man kommer i PVA nettet, så længe det er tørt, PVA-venligt eller ikke er drypper af vand. Ønsker man at bruge partikler i nettet er Baitzones PVA venlige partikler et oplagt valg, da de partikler man selv forbereder er kvældet i vand som vil opløse nettet inden man får kastet ud.

Korda Long Chuck PVA System har en diameter på kun 1,5cm og er den smalleste PVA strømpe fra Korda. Den lille diameter gør nettet perfekt til langdictance kast med små kompakte PVA sticks med foder eller små kugler med pellets eller knuste boilies. Små PVA sticks og poser fremstillet af Korda Long Chuck PVA net udgør minimal vindmodstand og er derfor det oplagte valg hvis du skal kaste langt og ønsker lidt ekstra foder omkring rigget.

Korda Long Chuck PVA System er designet i en kvalitet der gør det stærkt nok til lange kast og samtidig opløses hurtigt i vand.

PVA-nettet er monteret på et plastikrør der gør det nemt at komme foder i. Der medfølger derudover en "plunger" kompressionstav, til fremstilling af stramme kompakte PVA poser, der er mere aerodynamiske. Net og plunger leveres i et tætsluttende plastikrør der forhindrer fugt i at ødelægge nettet.

Indhold:7m Hexmesh PVA-net

Pris: 129,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste