17-10-2014 23:19:40

Korda Original Funnel Web PVA System

PVA net er fremstillet af Polyvinylalkohol der er et vandopløseligt materiale. Materialet er derfor en super effektiv måde at præsentere sin krogagn blandt en lille smule foder og free bees. Desuden minimerer anvendelse af PVA poser risikoen for at taklet kludrer under kast og derfor er man næsten altid sikker på en perfekt præsentation af agnen.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket foder man kommer i PVA nettet, så længe det er tørt, PVA-venligt eller ikke er drypper af vand. Ønsker man at bruge partikler i nettet er Baitzones PVA venlige partikler et oplagt valg, da de partikler man selv forbereder er kvældet i vand som vil opløse nettet inden man får kastet ud.

Korda Original Funnel Web har en diameter på 4cm hvilket er den største i Kordas serie af PVA net. Denne diameter er ideelt til PVA poser med både hele, knuste, store eller små boilies samt pellets og PVA venlige partikler. Fordelen ved at anvende PVA net, fremfor stringers med PVA tape, er at nettet tillader indholdet i at spredes på en mere naturlig måde og ikke i en lige linie som sky karper kan associere med fare.

Korda Original Funnel Web er designet i en kvalitet der gør det stærkt nok til lange kast og samtidig opløses hurtigt i vand.

PVA-nettet er monteret på et plastikrør der gør det nemt at komme foder i. Der medfølger derudover en "plunger" kompressionstav, til fremstilling af stramme kompakte PVA poser, der er mere aerodynamiske. Net og plunger leveres i et tætsluttende plastikrør der forhindrer fugt i at ødelægge nettet.

Indhold:7m Hexmesh PVA-net

Pris: 129,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste