17-10-2014 23:20:35

Korda Boilie Funnel Web PVA System

PVA net er fremstillet af Polyvinylalkohol der er et vandopløseligt materiale. Materialet er derfor en super effektiv måde at præsentere sin krogagn blandt en lille smule foder og free bees. Desuden minimerer anvendelse af PVA poser risikoen for at taklet kludrer under kast og derfor er man næsten altid sikker på en perfekt præsentation af agnen.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket foder man kommer i PVA nettet, så længe det er tørt, PVA-venligt eller ikke er drypper af vand. Ønsker man at bruge partikler i nettet er Baitzones PVA venlige partikler et oplagt valg, da de partikler man selv forbereder er kvældet i vand som vil opløse nettet inden man får kastet ud.

Korda Boilie Funnel Web har anelse mindre diameter (2,5cm) end Korda Original Funnel Web og er derfor beregnet til mindre PVA poser. Hvis du er ude efter en anelse længere kastelængde er Korda Boilie Funnelweb valget.

Korda Boilie Funnel Web er designet i en kvalitet der gør det stærkt nok til lange kast og samtidig opløses hurtigt i vand.

PVA-nettet er monteret på et plastikrør der gør det nemt at komme foder i. Der medfølger derudover en "plunger" kompressionstav, til fremstilling af stramme kompakte PVA poser, der er mere aerodynamiske. Net og plunger leveres i et tætsluttende plastikrør der forhindrer fugt i at ødelægge nettet.

Indhold:7m Hexmesh PVA-net

Pris: 129,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste