09-03-2009 20:14:04

British gun engraving

Af Douglas Tate

Forfatteren har hele sit liv interesseret sig for engelske geværer. Douglas Tate har en lang forfatterkariere bag sig med bl.a. snesevis af artikler i engelske “Sporting Magazines” og bl.a. mesterværket “Birmingham Gunmakers”
I dette stærkt specialicerede værk, udgivet i år 2000, er der en kortere gennemgang af den tidlige tids graveringer før Manton. Herefter en gennemgang af af “House Style” og udvikligen heraf. Det drejer sig primært om perioden fra slutningen af 1800 tallet til den første del af 1900 tallet.
Mestergravøren Harry Kell, der havde en enorm indflydelse på udviklingen af den klassiske engelske gravering, er der en grundig og velillustreret gennemgang af.
Der er ligeledes en veldokumenteret gennemgang af andre stilarter, og individuelle graveringer som “Celtic Engraving” og mange andre stilarter.
Der er ligeledes en grundig gennemgang af de mest betydningsfulde gravørers liv og levned og naturligvis deres arbejder.
Omkring halvdelen af bogens indhold er de mest vidunderlige farvefotografier af de enstående graveringsarbejder, optaget af mesterfotografen David Grant.
Bogen er intet mindre end et pragtværk om vidunderlige graveringer og med mere end 300 farvebilleder.

Dimentioner: 28 x 22 cm.
274 sider.
Omslag: Hardcover
Sprog: Engelsk

Pris: 599,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste