04-03-2009 16:48:16

Rottweil Olympia 72 Varenr.: 6675

Rottweil Olympia 72Kaliber: 12/70
Løbslængde: 68 cm.
Boring: 3/8 - 3/8, Thulachoke
Singletrigger, ejector
Tilbud

Sjældent set gevær af absolut fineste kvalitet. Fremstillet af Rottweil i 1978, hos Renato Gamba i Italien, en af de bedste producenter af haglgeværer. Geværet var på grund af sin høje kvalitet et eftertragtet sportsgevær i 1970´ne og 1980´ne. Desværre steg prisen efterhånden så tilpas meget, at det prismæssigt så at sige voksede ud af markedet, og produktionen stoppede.

Skæfterne er smukt åretegnet i oliebehandlet valnød. Netskæringen er meget fin og står helt skarpt. Der er 2 ubetydelige ridser ved aftrækkerbøjlen.

Løbene har kun enkelte næsten usynlige ridser. Ellers står blåneringen ligesom da geværet forlod fabrikken. Semibred ventileret sigteskinne med fin antirefleksrulletering. Choken er perfekt for skovjagt med alle slags patroner.

Basculen er blank med fin streggravering omkring hovedbolt og ved løbene.
Basculen fremstår utrolig fint og skarpt, (kendetegnet for høj kvalitet i forarbejdningen) med en overflade af pålagt hårdcrom.
På bundpladen er der, ligeledes i meget fin streg, indgraveret logo.

På udløsergrebet til forskæftet er der mønster i fin streg indgraveret.

Som noget helt specielt kan aftrækshuset tages ud for rengøring. Bemærk den ekstraordinære høje kvalitet, både systemmæssigt og forarbejdningsmæssigt.

Aftrækkerbøjlen står i blåneret finish med fin kantstreg.

Dette gevær er et sjældent set gevær her i Danmark og hvis ikke vi vidste bedre ville vi tro at det var funklende nyt. På afstand ligner det et almindeligt italiensk gevær. Ved nøjere inspektion, fremgår det, at der er tale om en ulv i fåreklæder.
Mekanisk er geværet, som da det blev pakket ned på fabrikken hos Renato Gamba i Italien.

Dette gevær vil holde i flere generationer og med den rette vedligeholdelse kun blive kønnere og kønnere, når den “ferske” nye finish gradvis aftager.

Pris: 18.600,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste