27-04-2019 11:56:06

AAA Garanti

Garanti.

Haglgeværene er alle, nye som brugte, omfattet af fuld nygaranti. De er langvarige goder. De skal holde længe og de skal virke efter hensigten. Det gælder naturligvis såvel funktion som sikkerhed.

De brugte haglgeværer er blevet gennemgået på vores værksted. Det sikrer, at der næsten aldrig er noget, der ikke er, som det skal være. Faktisk har vi færre “reklamationer” på brugte end på nye. Det er vi ret stolte af!

Bøssemagerarbejdet omfatter bl.a.:
Kontrol af sikring og af udkast/ejector.
Kontrol af skæftets anlægsflader, et ofte overset problem, der kan give dårlig træfning. Skæftetræet kan krympe og i sjældnere tilfælde svulme op på uønskede steder. Tilspændingen skal tillige være korrekt.
Kontrol af kamer - skal opfylde CIP min. og max.
Kontrol af chokes og overgangkonus.
Kontrol af løb og munding.
Kontrol af aftræk.

Sådan kan listen fortsættes. Alle de snesevis af detaljer som et trænet bøssemager øje ser ved en grundig gennemgang og ved adskillelse og samlingen af våbnet.
Våbnene har således fået et kvalificeret eftersyn. (10 år til næste aftersyn, medmindre våbnet har været tabt i saltvand, har fået lov at stå ude om natten eller lignende uorden!)

I sjældne tilfælde forekommer der alligevel fejl. Vi kan jo ikke røngtenfotografere delene for evt. revnedannelser og lignende. Vi udbedrer misseren og undskylder. Gerne medens De drikker kaffe og besigtiger forretningen, hvis der er tid til det.

Vi forsøger at gøre vore arbejde på gammeldags vis. Sådan som vi selv og vores våben, gerne vil behandles.

Indkøbsliste