22-05-2015 15:49:49

Buckexpert


Lokke og cover-spray fra det Canadiske firma Buckexpert. Lokkemiddel og cover-sprays er ikke en ny ting. Men før i tiden, var mange produkter i en noget tvivlsom kvalitet. Vi har fundet et firma, der som de eneste i verden har en dyrepark (bliver også brugt som uddannelsescenter), hvor der dagligt bliver gjort studier i dyrenes adfærd og indsamles duftprøver. Derfor kan man lave en nøjagtig syntetisk (giver længere holdbarhed) gengivelse af de forskellig dufte/lugte dyr udsender under forskellige forhold og tidspunkter på året. Duftene bliver så testet på rigtigt jagt af rutinerede jæger der har direkte kontakt med udviklings-teamet hos Buckexperts. Firmaet startede som et lille enkeltmands firma, men er i dag et af verdens førende firmaer på lokkestoffer, lokkekald etc.

Lokkespray:


Rå i brunst.
60 ml. kr. 149,-


Buk i brunst.
60 ml. kr. 149,-

UDSOLGT


Hind i brust.
60 ml. 149,-


Hjort i brunst.
60 ml. 149,-


So i brunst.
60 ml. 199,-

UDSOLGTBrug af lokkespray:
Giv dine støvler et par pust under sålen, dette vil sløre din fært og samtidig lægge et duftspor ud. Klip et par stykker vat eller skumgummi og giv disse 2-5 pust og læg/hæng dem i en cirkel ca 25-45 meter fra hvor du sidder, for bedste resultat og kuglefang helst i hochtsitz/jagtstige.

Gelé/pasta:


Rå i brunst.
50 ml. 229,-


Vildsvin so i brunst.
50 ml. 199,-


Hind i brunst.
50 ml. 229,-


Brug af gele/pasta:
Tag en fornuftig størrelse pind og rør en “spiseskefuld”, rundt i “skrabet” fra rådyret eller grisen. Sprøjt herefter evt. med samme lokkemiddel i flydende form ud over skrabet.

Trail pads:


So i brunst 199,-
12 stk pads, imprægneret med “so i brunst, urin”. Hænges med jævn afstand på veksel frem til hochsitz. Hæng 3-4 stk med tæt afstand (gør færten, kraftigere) 25-45 m foran hochsitzen. Suppler med gele i et “skrab”. (se under brug af gele/pasta).
Husk vildsvin ser dårligt, men har en god hørelse og en UOVERTRUFFEN lugtesans.From: 149,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste