05-10-2021 12:02:53

Geoff Anderson WS6

WS6 er en opgraderet udgave af de populære WS-jakker. Succesen med WS skyldes blandt andet et nyt og velfungerende hættedesign, forbedret komfort og en slidstyrke i særklasse.

WS-jakkerne har tjent danske lystfiskere gennem 20 år. I den periode er der gennemarbejdet mere end 55 prototyper. I dag har er der et gennemprøvet designet, der bare bliver bedre og som i dag danner skole for alverdens vadejakker.

WS6 er åndbar og kan regulere mikroklimaet takket være kombinationen af forskellige, teknisk sammensatte materialer. Som eksempel er der åndbart netfor, hvor der afgives varme. WS6 har ekstra stærke syninger på alle hårdt belastede steder – for eksempel lommer og lynlåse.

WS6 har 7 lommer:

2 vandtætte og rummelige bokslommer – lommerne er formsyet og afstemmer sig selv efter indholdet. Lommerne rummer selv de store æskestørrelser, som for eksempel CF-design. Disse lommer har overfald, der automatisk lukkes med magneter, det holder lommen beskyttet for bølgeskvulp og/eller regn.

2 frontlommer med AquaGuard vandafvisende lynlåse – lommerne er tapede

1 let tilgængelig, indvendig, vandtæt napoleonslomme

1 stor ryglomme med dræn

1 ryglomme i ryglommen. I ryglommen er en ekstra og elastisk netlomme, som passer til en vandflaske eller thermokande. Lommen er hævet 25 cm inden i baglommen

Model Størrelse Pris
Geoff Anderson WS6 S 2.999,- +
Geoff Anderson WS6 M 2.999,- +
Geoff Anderson WS6 L 2.999,- +
Geoff Anderson WS6 XL 2.999,- +
Geoff Anderson WS6 XLL 2.999,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste