30-09-2017 09:27:36

Kinetic Godspeed FlydedragtKinetic Godspeed Flydedragt er en ny spændende high-end letvægts flydedragt i et flot design og med en masse praktiske detaljer samt en super god pasform.

Flydedragten er fremtillet i et PU-coated taslan-nylon materiale som er utroligt slidstærkt, til trods for dets lave vægt. Alle syninger er tapet, hvilket sikrer at dragten er 100% vandtæt.
Godspeedflydedragten er fremstillet med et fleksibelt letvægts opdriftsmateriale med stor opdriftsevne samt forsynet med en signalfarvet gul hætte, refleksstriber på skulder og yder dermed stor sikkerhed for brugeren hvis uheldet skulle være ude og man falder over bord.

Dragten er desuden forsynet med 6 praktiske og let tilkommelige lommer, 2 skjulte inderlommer i de 2 brystlommer samt en inderlomme med separat mobillomme nærmest kroppen. De to brystlommer er med deres vandtætte gule lynlåse ligeledes ideelle til opbevaring af genstande som ikke tåler vand.

Benene er forsynet med knæstropper samt velcrobånd ved både ærmer og ben der minimerer vandindstrømningen i tilfælde af man falder i vandet. Knæstropperne gør der også muligt at tilpasse vidden på benene så de ikke poser.

Der er naturligvis indbygget bælte, lomme med nødfløjte,og div praktiske stiklommer og varmelommer.

Dragten er rød med grå staferinger fra knæene og nedefter, samt grå på overdel fra skulderpartiet incl ærmerne.

Føres i størrelse XL (1)


Før: 2.199,-  Nu: 1.299,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste