22-03-2024 16:55:04

Havørredlandet

 

Vi er helt tæt på den dygtige fluefisker Lars Lenth - kendt fra Lars & Bård og Tørfluelandet. Han har en fandenivoldsk entusiasme og en pragtfuld humor.

Det kommer helt frem og gnistrer på skærmen i denne flot filmede fiskedokumentar. Filmen er fyldt med både drama, sjove og utrolige fiskesituationer.

Det er fiskeunderholdning i topklasse. Kan du lide fluefiskeri og havørred, så er det en film du skal se.
Efter at Lars - ved en ren tilfældighed - fanger en havørred på 5,5 kilo i Lærdalselv, bliver han så bidt af havørredfiskeri, at han siger sit job op, og stikker af fra kone og barn for at flakke hvileløst rundt i Norges land på jagt efter de sølvblanke fisk.
Det begynder lidt forsigtigt om vinteren, inderst i Sognefjorden, med uendelig mange kast og chokerende få havørreder. Det er først da Lars kryber til korset, og søger hjælp hos to "grand old men" i norsk fluefiskeri, Pål Krogvold og Gerhard Schive (for ikke at tale om selveste doktor Fismen), at det virkelig intense saltvandsfiskeri viser sig i østfold og Vestfold - klassisk tørfluefiskeri i Skrauthakket inderst i Velfjorden og nervepirrende natfiskeri i Pøsenelven ved Snåsa.

Og hvis du ellers var i tvivl: Også store havørreder spiser insekter på overfladen, bare klækningerne er kraftige nok…

 

Før: 199,-  Nu: 99,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste