01-11-2019 10:07:23

"Friluftsliv, fra drøm til virkelighed" af Jens Bursell m.fl.


Friluftsliv bliver mere og mere populært, men der har i over ti år manglet en opdateret og fyldestgørende bog om emnet. Den er her nu!

 

Som lystfisker og jæger er bogen også yderst relevant. Bogen giver uvurderlig viden om udstyr, der gør at uanset hvad dit drømmetrofæ er, så holder du stand længere. Et af bogens omdrejningspunkter er nemlig, hvordan man holder sig varm, tør og mæt i naturen– og når du er komfortabel uanset vejr og årstid – ja så er du også mere fokuseret og bliver ved ude i elementerne den tid, som det tager for at få succes. Med sit fokus på fx turplanlægning er bogen desuden guld værd, når man skal planlægge en længere fiske- eller jagtrejse på egen hånd.

 

 

“Friluftsliv – fra drøm til virkelighed”, som den nye udgave hedder, byder på masser af inspiration til nye oplevelser og eventyr i naturen. På 376 sider gennemgås systematisk alle de praktiske friluftsfærdigheder samt den viden, der skal til for at gøre dine visioner om spændende ture ud i det blå til virkelighed:

Bogen indeholder endvidere en række inspirations kapitler om kajak og kano, turcykling, ski og snesko, klatring og alpinisme – samt en introduktion til naturens spisekammer; bær- og svampeplukning plus jagt og fiskeri. Hertil kommer en introduktion til formidling af friluftsliv – enten i familien, som frivillig leder eller professionel friluftsvejleder.

“Friluftsliv – fra drøm til virkelighed” henvender sig bredt til hele friluftsfolket – herunder lystfiskere, jægere, spejdere og ornitologer, der også kan få stor glæde af bogen.

Så nu er der ingen undskyldning, for ikke at tage ud i naturen og nyde friluftslivet. Denne bog/opslagsværk bør klæde dig godt på til turen/turene.

God fornøjelse.

 

Friluftsliv -fra drøm til virkelighed

VarePris
Friluftsliv -Fra drøm til virkelighed af Jens Bursell349

Pris: 349,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste