25-06-2024 11:46:18

InstaFire Vesta Bivvy Heater/Ovn

       

InstaFire Vesta er det ultimative stykke udstyr til dig der bedriver udendørs aktiviteter i vinterhalvåret. Denne kompakte lille ovn giver dig mulighed for at varme en mindre hytte, et telt, båden eller lign. Hvis du f.eks. går meget på jagt i sverige og sidder i skydetårn gennem de lange vinternætter på jagt efter storgrisen, eller du fisker karper ved søen når vejret er allerværst, er denne lille gadget det perfekte middel til at holde varmen.

InstaFire Vesta fylder blot 28x19x27cm i udpakket tilstand og vejer kun, 3,450kg. Den meget kompakte størrelse og lette vægt gør Vesta'en let at have med på farten, når man skal på vintereventyr.

InstaFire Vesta drives af det tilhørende brændsel fra InstaFire der er næsten 100% lugtfrit og udskiller nærmest 0% kulilte. Dette gør ovnen perfekt til indendørs såvel som udendørs brug. Den kan uden bekymring bruges til jagt da den som sagt ikke afgiver en nævneværdig lugt der kan skræmme vildtet bort. Ovnen kan varme rum op til Ca. 18kvm hvilket gør den perfekt til mindre hytter, telte, jagtskure/tårne m.m. Ovnen har en indbygget patenteret blæser der drives via varmen fra brændslet. Varmen fra ovnen spredes derved hurtig rundt i rummet omkring den. Vesta ovnen leveres uden brændsel dette skal købes separat.

Se Youtube video her https://www.youtube.com/shorts/CNY2KI5y6jk

InstaFire Canned Heat brændsel til Vesta der giver op til 6 timers brændetid ved brug af 3 bøtter på en gang. Har man ikke behov for at rummet skal være super varmt kan ovnen sagtens drives af en enkelt eller to bøtter ad gangen og man kan derved strække brændslet udover en længere periode. Selvom Vesta er designet til brug indendørs er det vigtigt at man sørger for at der er god ventilering. Dette sikrer en ren afbrænding af brændslet hvilket giver den mindst mulige mængde af kulilte i luften.
InstaFire Vesta kan også bruges som kogeblus til at koge vand eller lave mad i mindre gryder eller pander. Perfekt til jagt eller fisketuren da man kan spare mængden af udstyr man slæber med. Det er vigtigt at man ikke opbevarer brændslet sammen med sin mad eller lader ilden derfra komme direkte i kontakt med mad eller drikke man har tænkt sig at indtage. Ved indtagelse skal man søg sygehus og medbringe dåserne med brændslet.

Enkelt InstaFire Canned Heat    69,-
3-pak InstaFire Brændsel          149,-

InstaFire Vesta ovn                   2799,-

Pris: 2.799,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information


InstaFire Canned Heat
Pris: 69,-
Indkøbsliste