09-03-2024 11:42:17

Tickless til mennesker - flåtmiddel

Er desværre udsolgt, vi opdatere hjemmesiden når de er på lager igen.

TICKLESS Human, er et apparat til skræmme tæger, flåter og lopper, Tickless er mekanisk og virker helt uden kemiske stoffer.

Tickless er derfor perfekt til alle former for udendørs aktiviteter, hvor der er risiko for at blive angrebet af flåter eller tæger. Det kan være jagt, fiskeri, vandreture eller andre steder hvor der er flåter.

Tickless Human udsender en række ultralydssignaler. Ultralydssignalet påvirker tæger, flåter og loppers reaktionsmønster, og springer derfor ikke på det dyr, hvor Tickless flåt skræmmeren er sat på.

TICKLESS virker i en radius af ca. 3 meter. Tickless virker udelukkende forebyggende og dræber ikke tægerne eller flåterne.

Tickless Human, aktiveres ved at trykke på den grå knap. Herefter blinker lysdioden grønt 4 gange. Tickless slukkes ved at trykke på knappen, hvorefter lampen blinker rødt.
Tickless er elektronisk og slukker automatisk efter 8 timer, for at spare strøm. Herefter skal den blot aktiveres igen.

Tickless Human fastgøres let til tøjet, eller rygsækker med den indbyggede klips. Tickless kan også fastgøres i lynlåsen eller lignende, med den lille monteringssnor.
Vi anbefaler at man monterer Tickless så lavt på kroppen som muligt, for størst mulig effekt.
Tickless virker IKKE hvis den blot ligger i lommen. Den skal hænge frit, for at ultralydssignalerne har sin effekt.

Tæger og flåter reagerer på varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en tæge eller flåt er sulten sætter den sig afventende med forbenede løftet. Når der så registreres en forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast.

Tickless er derfor en ganske simpel lille enhed, som gør en stor forskel for vores kæledyr.

Ultralyden forstyrrer organernes evner, så tægen mister fokus, og den angriber derfor ikke, når du går forbi. Det samme gælder for lopper, som har følere på samme måde som tæger og flåter.

Se også Tickless til dyr - flåtmiddel

 

  • Virker i op til 12 måneder, efter første aktivering.

  • INGEN kemiske midler

  • Lille og let, vejer ca. 12g

  • Ikke skadelig for mennesker eller dyr.

  • 100% lugtfri

 

Indkøbsliste