22-04-2015 08:59:31

DVD film fra DK WAI

Få gæs & ænder på skudhold

Bliv god til lokkekald og bliv samtidig underholdt af nogle af vore ture på gåsejagt.


Lær at bruge dine kald korrekt, via denne demo film af Eric Paulsen. Instruktions DVD i brug af lokkekald, lokkefugle samt skjul med ekstra materiale og videoklip fra ture på gåsejagt.


Dette er en instruktions video om gåsejagt og dets mange teknikker. Eric Paulsen fra DK WAI tager Jer igennem diverse kald og deres kaldeteknik. Han vil også snakke om brug af lokkefugle, hvor vigtigt det er at få købt de korrekte flockede lokker til din gåsejagt. Han vil også snakke om powerhunter (blinds), lokkefugle opstillinger og mere. Udover det vil du kunne se en række forskellige klip fra gåsejagt, hvor nettop disse teknikker vil blive taget i brug, så du kan se effektiviteten af det korrekte gåsejagt udstyr, lokkefugle, kald, powerhunter, opstillinger, korrekt jagt tøj, at kende lidt til disse gæs og ikke at skyde på for lange afstande, som vi i DK WAI tager afstand fra, og det er absolut heller ikke nødvendigt med disse teknikker.

179,-

På stive vinger

Intens jagtfilm på gæs og ænder
Denne film sætter helt nye standarder for denne type film.

Billeder i slowmotion, hvor du kommer helt tæt på når fuglene kommer ind lige i mod dig.

249,-

På stive vinger 2

Denne film er lavet for at kalde gåsehuden frem hos seerne. Vi tager Jer med ud på jagterne, som om I lå i powerhunteren selv, og der følger masser af spænding med. Vi viser Jer hvor intens gåsejagten kan være, når man har de rette teknikker og udstyr med. Du fornemmer adrenalinen i blodet, det kan vi godt love.

Denne film er ikke lavet som en instruktionsvideo, men en underholdningsfilm.

249,-


From: 179,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste