02-12-2008 17:08:04

Fodtøj

Nærmest umærkeligt har kvaliteten i bedre fodtøj ændret sig dramatisk. Faktisk har der fundet en stille revolution sted. Udviklingen kan nærmest sammenlignes med udviklingen i computerudstyr gennem de sidste 20 år. At den har fundet sted, skyldes især fremkomsten af talrige nye og velegnede materialer og bedre viden.

Tilmed er prisen på kvalitetsfodtøj kun en brøkdel af, hvad den var førhen, men pas på, der fremstilles stadig "stenalder" fodtøj, der ligner godt!

Tidligere var støvler især noget, man brugte om vinteren. Nu er det helt almindeligt med gode vandrestøvler om sommeren. Det er rart at vandre, når man har godt fodtøj. Man bliver ikke så nemt træt i fødderne (stødabsorberende kompositsåler). Tillige er der et godt indeklima for fødderne.

Før i tiden var et par nye støvler besværlige at gå til. Det kunne tage en eller to uger med heraf følgende vabler. Man var glad, når støvlerne endelig var gået til. Nu om dage skal støvler også gåes til. Det kan tage nogle timer, - og man bemærker det næppe.

Gummistøvler har også gennemgået denne positive udvikling. Det er navnlig opbygningen af kompositsåler med god pasform m.v., der gør, at der er tale om godt fodtøj, der tillige er gummistøvler. Modsætningsvis kan man stadig erhverve de gammeldags gummistøvler. Dem kalder vi "de gyllefaste fra Brugsen". De er mere gummistøvler end fodtøj.

Kort og godt - menneskeheden har aldrig tidligere haft mulighed for at erhverve så god en kvalitet fodtøj som nu om dage. Blot skal man vælge rigtigt.
Indkøbsliste