27-07-2019 13:52:58

Mauser M03 De Luxe Grade 5 Varenr.: R10503

Mauser M03 De Luxe med Grade 5 skæfte. M03 De Luxe er ekstravagance når det er bedst. Flotte graveringer på den grå låsestol og på det 6 kantede bundstykke føjer luksus til Mausers bundsolide riffel. Det flotte skæfte starter i mørke snoede åretegninger på kolben og bliver gradvist lysere hen over pistolgrebet og forskæftet, for at slutte i en flot gylden farve.

Dette er virkelig en klassisk riffel, som med morderne kaliberskift, gør riflen anvendeligt til alle former for jagt i både ind og udland.

Mauser M03 har mulighed for pibeskift, som nemt foretages ved at løsne de 2 skruer i bunden af riflen, hvorefter piben let og elegant kan tages af.

Mauser M03 er forsynet med manuelt spænding af bundstykket. Det øger sikkerheden, idet slagfjederen først spændes når riflen afsikres og dermed ikke kan gå af utilsigtet. Det er samtidig også muligt at åbne bundstykket, i sikret tilstand, ved at påvirke den lille sikkerhedsknap. Her på De Luxe modellen, med smukke graveringer.

Riflen har indbyggede originale, Mauser Four-Square baser. Four-Square er Mausers bud på en swingmontage, som giver mulighed for nemt at skifte kikkert, uden at skulle foretage ny indskydning.

Bemærk graveringerne på bundstykke og låsestol.

Aftrækket på Mauser M03 står sprødt og skarpt og er forsynet med stik-snelle.

Prisen er for system og bundstykke. Ekskl. pibe og montage.

Før: 30.090,-  Nu: 23.990,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste