08-03-2017 16:13:14

Columbia Daypack XCRUltra let vandrestøvle til forår, sommer og efterår, med godt indeklima for fødderne. Den nye vandtætte Gore-Tex XCR membran, er mere åndbar end en klassisk Goretex membran. Det optimerer indeklimaet i støvlen, selv under varme forhold.

En støvle, der er velegnet til hverdagsbrug, lange traveture, lettere hiking, eller udlandsrejser under varmere himmelstrøg.

Støvlen er med Columbia`s Omni-Grip sål, der sikrer god friktion og stabilitet på både tørre og våde overflader.
Mellemsålen er formstøbt med støbt nylon-svang. Den sikrer optimal stødabsorbering og støtte til foden. (Pasform og absorbering er som en god løbesko)
Skaft og overdel i mesh nylon og ruskind. Hæl og tå-kappe er udført i syntetisk materiale. Dette medvirker til at centrere foden og giver øget slidstyrken på støvlen.
Smart D-ring snøre system gør støvlen meget let at tage på eller af. Snørebåndene strammes i et snuptag.

Gore-Tex XCR. åndbar membran, der tillader fugt i dampform at trænge ud, men samtidig sørger for at vand ikke kan trænge ind.
XCR membranen er ca. 25% mere åndbar end den klassiske.
Gore-tex membran. Membranen er også ekstra fleksibel og hermed velegnet til den hårde påvirkning i en støvle.

Omni-Grip. Patenteret sål i “sticky” rubber, der sikrer et rigtigt godt greb på de fleste underlag.

1. Udtagelig indersål. Stødabsorberende og betrukket med meshfor. (et let og perforeret stof, der giver høj fugtgennemtrængelighed).

2. Fiberstøtteskive i hælen. Den giver støvlens bageste del bedre kontrol og stabilitet, og bevarer samtidig forfodens fleksibilitet.

3. Formstøbt nylonsvang, der giver støtte til mellemfoden.

4. Formstøbt, absorberende og fleksibel letvægts EVA mellemsål. EVA = ethyl-vinyl-acetat. Dette materiale giver den bedste stødabsorbering og komfort.

5. Columbias patenterede Omni-Grib ydersål.Støvleophæng.
Støvletaske.
Støvleknægt.

Columbia Daypack XCR
Model Farve Str Før pris Tilbud
Columbia Daypack XCR Brun 41,5 1.199,- 899,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste