06-03-2009 17:01:39

C. Lancaster Varenr.: 5231

Sidelås, assisted opener.
Kaliber 12/70 ejector
Choke 1/16 & 1/8.
28 1/2" løb signeret: Charles Lancaster,
7 Bury Street, St.Jamess, London. Løbene er fremstillet i bedste engelske twistdamask, der fremstår i en blank rødbrun,transparent farve, præcis som damask skal se ud.
Nydeligt skæfte med særdeles god og kraftig åretegning, 37,5 cm langt, afsluttet med en kolbekappe i træ, særdeles fint netskåret.
Ilagt navneplade.
Skæftet fremstår i blank finish, hvilket er med til at forstærke åretegningen.
Basculen er fuldgraveret med scroll i fin streg, i den kendte C.Lancasterstil(foliate scroll), der fortsætter rundt om basculen. Såvel sidelåse som bascule er signeretC. Lancaster, London.
Omkring justerskruen nederst på basculen er graveret:

"M.Spring Cramp - turnleft" og vise versa på den anden side.
Skruerne på basculens skuldre er indfældet og graveret, så de falder i èt medbasculen. Alle graveringerne på basculen står fint og skarpt. Bundpladen og
aftrækkerbøjlen er nyblåneret.
Geværet er No.2 af et par, forskæftet, løbene og topnøglen har et 2 tal indlagt i guld. Stilen, geværet er bygget i, er typisk for perioden 1880-1890. Charles Lancaster holdt fast i denne stil indtil 1925. Geværet er færdiggjort i 1907. Geværet fremtræder i ualmindelig god stand overalt, kun med nogle ubetydelige skrammer. Et særdeles velholdt gevær fra en af Englands allerstørste bøssemagere.

Klik på fotos for at se detaljeret forstørrelse.

Pris: 49.640,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste