06-03-2009 16:50:25

E. J. Churchill Varenr.: 5119

Sidelock, ejector.
Kaliber: 12/70.
Choke: 1/4 & 1/2.
25" løb signeret: E.J.Churchill (Gunmakers) Ltd.,Orange Street Gunworks.Leicester Square, London.
Nydeligt skæfte med kraftig åretegning og dråbe. Skæftet fremstår i halvblank oliefinish, 38 cm. langt, afsluttet med den klassiske engelske gummikolbekappe i sort gummi. I stedet for navneplade er ilagt bogdstaverne: J N T. Skæftet har fået en refinish og netskæringerne er
frisket.
Basculen fremstår i børstet finish,
signeret: E.J.Churchill. Fuldgraveret med scroll i kraftig streg, med et strøg af arkantus. Graveringen står fint og skarpt.
Basculens underside er dekoreret med en krone i guld. (Crown model 25) Treble Grib.
Løbene har al blåneringen intakt, naturligvis med Churchill skinne. Løbsskinnen er punslet og der er ilagt i guld: XXV. Geværet har været no.1 af et par. Der er ilagt et "1" i guld, på løbene, toplukkenøglen og på forskæftets Ansonlukke.

Den tilhørende kuffert (VC case) er i okselæder, indvendigt betrukket med
vinrød, engelsk uldfilt, der fremtræder brugspræget. Små hvide skilte med Churchills trademark m.v. Forniklede klikpatroner og rund tinolieflaske. Todelt rensestok i ibenholt, messingbeslået, (stuvet under løbene) med tilhørende rensebørster.Kufferten er kun en anelse længere end løbene 62,5 cm.
Den er simpelt hen den kæreste lille geværkuffert, man kan få. Den "ligner" mere en kufferet til en piccolofløjte end en geværkuffert.

Geværet er færdiggjort i 1929, og det er overalt i særdeles god stand.
Et særdeles attraktivt gevær.

Klik på fotos for at se detaljeret forstørrelse.

Pris: 85.600,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste