12-11-2021 15:58:22

Nashbait Instant action Boilies - 5kg + Pop ups


Hot Tuna - Et krydret fiskemels mix der er baseret på de klassiske og velfangende boilies TG active og Monster pursuit fra Nash. To klassiske agn fra de tidlige år hos Nash der har mange fisk på samvittigheden nu samlet i én boilie og til en pris hvor alle kan være med!


Coconut Creme - En lækker affrundet kremet boilie med kokus. Solid agn til vinter og forårs fiskeriet men virker selvfølgelig hele året rundt. Den hvide farve er meget iøjenfaldene og karperne har meget nemt ved at finde denne agnen på bunden!


Squid & krill - Squid og Krill er nok nogle af de bedste smagsprofiler når det kommer til fiskemix's. Utallige boilies er baseret på disse ingredienser der gang på gang har vist sig yderst effektive når det kommer til storkarpen!
 


Monster Crab - En velkendt og klassisk smag der gennem årene har haft massevis af fisk på samvittigheden. Et rigtigt godt valg i både sommer og vintermånederne.


Candy Nut Crush - En lækker nødde boilie med en sød affrundet Toffe/Karamel duft der kan vække appetitten hos enhver karpe. Prøv den evt i de koldere måneder hvor karperne kan være svære at lokke til hugget.


Strawberry Crush - En lækker frugt boilie baseret på fulgefoder i en lækker udvasket pink der straks falder i øjnene på karpen men ligner bait der har ligget længe og derfor gør karperne mere trygge ved at spise.

 

Vare Variant Pris
Nashbait Instant action 5kg Squid & Krill 18mm 329,- +
Nashbait Instant action 5kg Strawberry Crush 18mm 329,- +
Nashbait Instant action 5kg Monster Crab 18mm 329,- +
Nashbait Instant action 5kg Coconut Creme "Ikke på lager" 329,- +
Nashbait Instant action 5kg Candynut Crush 18mm 329,- +
Nashbait Instant action 5kg Hot Tuna 18mm 329,- +
Nashbait Instant action 5kg - Køb 3 betal for 2 Skriv Varianter i notatfelt 658,- +
Nashbait Instant action pop up Hot Tuna 15mm 39,- +
Nashbait Instant action pop up Candynut Crush 15mm 39,- +
Nashbait Instant action pop up Squid & Krill 15mm 39,- +
Nashbait Instant action pop up Strawberry Crush 15mm 39,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste