10-12-2019 17:28:28

Tesro TS22-2 .22lr. Nærmest som ny. Varenr.:P15582

Pistolen er nærmest som ny og monteret med RDS rekyl reducerings system. Den leveres i en stor Case-Gard med to magasiner. Originalt matchskæfte i størrelse Large.

Tesro TS22-2 .22lr. Pris 9.980,-
Pibelængde 11,3 cm. Totallængde 30,5 cm. Vægt 1.168 gram.

Ny udviklet matchpistol med et avanceret dæmpersystem under løbet. Udviklet af Peter Römer, tidligere chefkonstruktør på Walther fabrikken i Ulm og fremstillet i Tyskland.

I sin opbygning minder Tesro'en meget om f.eks. Walther GSP, dog har denne konstruktion de nyeste teknologiske landvindinger med. For det første ligger løbs linien lavere i hånden, for de andet kan det anatomisk matchskæfte justeres i alle vinkler og denne pistol er forsynet med et rekyldæmpersystem, der fungere ved hjælp af en mindre fjeder der tager i mod det sidste af slædevandringen.

Sigtemidlerne er også fine. Ved at dreje kornet er det muligt at vælge mellem to forskellige bredder. Bagsigtet kan naturligvis justeres og bladet udskiftes. Balancen i våbnet er fin og rekylen er marginal. Tesro er let at betjene, slæde og magasin udløser er fornuftigt anbragt og magasinerne er lette at fylde ammunition i.

Pistolen er meget enkel at adskille og samle. Aftrækket er fremragende, det ligge som på Walther GSP, i sit eget hus og enkelt at indstille.

Pris: 9.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste