05-02-2014 16:06:23

Armi Jäger SAA 5" .22lr. 'Antik' graveret - unika. Varenr.:P7969


Fiks lille single action revolver i .22lr i størrelse som Ruger Bearcat. Det vil sige at størrelsen er reduceret ca. 10% på alle leder. Våbnet er udstyret med en meget flot håndgravering typisk for nordamerika i perioden 1860 - 80. Arbejdet er meget gennemført, selv små skruehoveder har fået en nydelig gravering. Der er ikke tale om syre- eller lasergravering, men en ægte gammeldags håndgravering af meget høj standart.

Faktisk er det svært at lave en udsmykning på et våben. Men i dette tilfælde er der en sjælden harmoni mellem våben og gravering. Ikke mindst er det på bedste måde lykkedes, at få våbnet til at fremstår 'antikt'.

Mekanisk fungere revolveren også overordentlig fint. Hanen spænder med de tre klassiske klik, aftrækket går let og præcist. Med hensyn til finish er den, ud over den flotte gravering, i flot stand på nær lidt blankt på løbsspidsens venstre side, samt et filemærke på hver side af forsigtet.

Armi Jäger SAA .22lr. Pris: 6.480,-
Pibelængde 12 cm. Totallængde 24,7 cm. Vægt 674 gram.

Dette er den oprindelige udgave af SAA systemet, hvor man skal spænde hanen til andet hak for at indeksere med tromlen og uden auto sikring. Det sidste betyder at man ikke skal bære revolveren med hanen hvilende på et ladt kammer. Dette regnes i USA for et stort problem og mange af disse modeller er senere blevet ombygget. Men i Danmark, hvor vi alligevel aldrig lader op med mere end fem skud, eller render rundt med en ladt revolver i bæltet, er dette naturligvis ikke noget problem.

Pris: 6.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste