14-04-2021 15:27:53

Armi Jäger Frontier 7,5" .22lr. Flot stand. Varenr.:P10726

1873 model fra Armi Jäger. Blåneret/flammeanløbet finish, single action revolver med fast sigte. Denne revolver er tilsyneladende opbygget fuldstændigt som en klassisk Colt SAA. Men der skjuler sig faktisk en ret snedig sikring i den. Hvis men spænder hanen to klik, trykker tromleakselsikringen ind og tromleakslen tilbage! Så er våbnet sikret! Men afsikre ved igen at trykke tromleakselsikringen ind, spænde hanen og lade den gå frem. Det lyder besværligt men er faktisk ret enkelt.

Revolveren er nærmest som ny, både mekanisk og i finishen. En sjov ting med masser af stemning og til en helt anden pris en forbillede. Stor revolver i en lille kaliber.

Armi Jäger Frontier .22lr. Pris 2.980,-
Pibelængde 19 cm. Totallængde 32,5 cm. Vægt 1.352 gram.

Dette er den oprindelige udgave af SAA systemet, hvor man skal spænde hanen til andet hak for at indeksere med tromlen og uden auto sikring. Det sidste betyder at man ikke skal bære våbnet med hanen hvilende på et ladt kammer. Dette regnes i USA for et stort problem og mange af disse modeller er senere blevet ombygget. Men i Danmark, hvor vi alligevel aldrig lader op med mere end fem skud, eller render rundt med en revolver i bæltet, er det naturligvis ikke noget problem.

Pris: 2.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste