21-04-2021 12:51:47

SPS Pantera 9x19. Flot stand. Komplet sæt til IPSC Standard klasse Varenr.:P16182


Denne pistol er en af de få rigtige matchpistoler i 9mm. grovkaliber klassen. Pistolens har b.la. super bullpibe, full profil slæde, extended dustcover, stor beavertail og fuld længde fjederstyr. Alt dette resulterer i god balance og meget lavt rekylopslag. Magasinerne er lavet så slædestoppet er deaktiveret.
Yderst velegnet til alle discipliner bl.a. IPSC, Steel Challenge, Terræn m.m.
Grebet er modificeret af forrige ejer, det er stiplet så det giver et godt greb.
Pistolen er mekanisk i god stand, finish er flot.

Komplet sæt klar til IPSC Standard klasse

Leveres i original plastkuffert med 5 magasiner.
Leveres også med et komplet doublealpha bælterig (str 36"/91 cm.) med Alpha X hylster, 4 magasinholder, en magasin magnet.

SPS Pantera 9x19 Pris 14.980,-     "Nypris ca. 21.000"
Pibelængde 12,7 cm. Totallængde 22 cm. Vægt 1.115 gram.

SPS Pantera matchpistol i 2011 system. 5" tyk matchpibe i rustfri stål med traditionel riffelgang, hvilket sikre stor præcision med både kappet og bly projektiler. Piben er så tyk at der i slæden ikke bruges pibebøsning hvilket yderliger forbedre præcisionen. Full profile slæde, extended dustcover. Slæden har grebs udskæringer for og bag. Fiberoptisk korn med justerbar Bo-Mar type sigtemiddel. Grebet er støbt i polymer med integreret magasinbrønd.

Extended justerbar magasinudløser og justerbar aftræksstop. 1911 grebssikring med extended beavertail og dobbeltsidet sikring. Sølv og sortchrome finish. (ikke blåneret).

Pris: 14.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste