23-04-2021 11:19:31

CZ 75 9x19. Pæn stand. (for kort til DK) Varenr.:P12180


CZ 75 er grundet den gode grebsergonomi og den lave pris, en noget nær perfekt forening eller begynder grovpistol, ikke mindst fordi den er nem at adskille.

Der er tale om en standart udgave af CZ'eren med både single og double action aftræk.
Der er stort set ingen udvendig slid og mekanisk er pistolen også i top stand. Der er dog nogle få overflade mærker i rammens finish. Fast sigte. Leveres med et magasin og uden tilbehør.

CZ 75 9x19 Pris 2.980,-
Pibelængde 11 cm. Totallængde 20,2 cm. Vægt 1.010 gram.

OBS! pistolen er som standard ikke lang nok til dansk godkendelse, der skal derfor monteres nedenstående pibe.

CZ pibe til dansk brug 9x19. Pris 1.995,- (uden tilpasning).
Tilpasning: CZ har desværre ændret på deres piber så det er samme pibe der passer i både 75 & 85 modellerne, dette betyder der skal laves en væsentlig ændring af de piber der er tilgængelige fra CZ i dag, dette medføre at tilpasning af en lang pibe til en ældre CZ75 model koster 1.200,-

Denne robuste grovpistol bliver fremstillet hos CZ i Tjekkiet, og regnes af mange for den måske bedste all-round tjenestepistol nogensinde. Blandt andet har den en grebsergonomi der passer mange forskellige håndstørrelser, ikke mindst er dette en af de få pistoler med stor kapacitet der fungere for folk med små hænder.

Pistolen er CNC fremstillet i Poldi-Electro stål, der regnes som noget af det fineste materiale i dag. Overfladen på denne udgave er belagt med en varmebehandletpolymerbelægning, for maksimal rustbeskyttelse. Konstruktørerne har taget det bedste fra Browning (låsemekanisme), SIG (indvendig slædeføring) og en del egne geniale ideer. Den indvendige slædeføring sikrer en god skydepræcision, og en magasinkapacitet på 15 skud, gør at pistolen er velegnet til de fleste discipliner.

Pris: 2.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste