19-10-2020 16:42:16

CZ 85 B 9x19. Pæn stand. (for kort til DK) Varenr.:P13711

Denne model har grundlæggende de samme tekniske specifikationer som CZ 75, men er fra fabrikken udstyret med dobbeltsidet sikring. Yderligere er der fast sigte med hvide prikker på kornet og visiret.

Pistolen er CNC fremstillet i Poldi-Electro stål, der regnes som noget af det fineste materiale i dag. Overfladen på denne udgave er belagt med en varmebehandletpolymerbelægning, for maksimal rustbeskyttelse. Dette er en pistol der giver fuld valuta for pengene, og er lige egnet til begynderen som den mere øvede sportsskytte.

Pistolen er brugt, men fremstår i god stand. Dog mangler der en bid af hjørnerne bagerst på rammen. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for hverken præcision eller holdbarhed. Leveres i original kasse med et magasin.

CZ 85 B DK 9x19 Pris 3.480,-
Pibelængde 11,2 cm. Totallængde 20,8 cm. Vægt 1.018 gram.

OBS! pistolen er som standard ikke lang nok til dansk godkendelse, der skal derfor monteres nedenstående pibe.

CZ pibe til dansk brug 9x19. Pris 1.995,- (uden tilpasning).
Tilpasning: CZ har desværre ændret på deres piber så det er samme pibe der passer i både 75 & 85 modellerne, dette betyder der skal laves en væsentlig ændring af de piber der er tilgængelige fra CZ i dag, dette medføre at tilpasning af en lang pibe til en ældre CZ75 model koster 1.200,-

Denne robuste grovpistol bliver fremstillet hos CZ i Tjekkiet, og regnes af mange for den måske bedste all-round tjenestepistol nogensinde. Blandt andet har den en grebsergonomi der passer mange forskellige håndstørrelser, ikke mindst er dette en af de få pistoler med stor kapacitet der fungere for folk med små hænder.

Pistolen er CNC fremstillet i Poldi-Electro stål, der regnes som noget af det fineste materiale i dag. Overfladen på denne udgave er belagt med en varmebehandletpolymerbelægning, for maksimal rustbeskyttelse. Konstruktørerne har taget det bedste fra Browning (låsemekanisme), SIG (indvendig slædeføring) og en del egne geniale ideer. Den indvendige slædeføring sikrer en god skydepræcision, og en magasinkapacitet på 15 skud, gør at pistolen er velegnet til de fleste discipliner.

Pris: 3.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Glock

Indkøbsliste