29-01-2021 18:55:34

S&W Triple-lock hand ejektor 1st. model .455 Webley. (.45 Colt) Varenr.:P0182

Meget sjældne S&W Triple-lock produceret 1914-15. Triple-lock betyder at der i forkanten af yoken sidder en tredje lås der sammen med den gennem tromlepinden aktiveres når man betjener tromlelåsen på venstre side. Systemet er særdeles velfungerende, men kræver stor tilpasning, ikke mindst da man besluttede at mange dele skulle være udskiftelige uden tilpasning. S&W valgte derfor at droppe systemet efter få år.  Den var for kostbar at fremstille.
Da der kun blev fremstillet ca. 20.000 eksemplarer og de fleste blev brug af det Amerikanske og Britiske styrker under første verdenskrig, så der er i dag ikke mange tilbage.

Det er kvalitetsmæssigt nok den mest fornemme revolver Smith & Wesson har fremstillet.

Denne revolver er i kaliberen .455 Webley og er trykprøvet i England og militært godkendt. Der engelske militære godkendelses stempler (broad arrow), så revolveren har været udleveret som officersrevolver.

Udvendigt har den nogle ubetydelige finish skader i form af små hak, ridser og nogle få og små steder medmanglende blånering. Mekanisk er den nærmest som ny, et eksempel på systemets styrke og robusthed.
Både pibe og kamre står blanke. Revolveren åbner og lukke som et pengeskab og aftrækket går pænt i single action, dog er aftræksvægten på ca.2 kilo. Double action aftrækket er tilsvarende 'militært'. Aftrækkeren og hanen er flammehærdede.

.455 Webley er ikke en godkendt kaliber i Danmark. Men vi kan for 1.500,- konverterer kamrene til .45 Colt hvorefter den kan erhverves på en SKV tilladelse.

Smith & Wesson Triple-lock hand ejektor .455 Webley Pris 13.500,-
Pibelængde 16,4 cm. Totallængde 29,7 cm. Vægt 1.082 gram.

(Nedenstående billeder viser låsemekanismen, men er ikke denne revolver.)


Pris: 13.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste