28-04-2017 13:30:59

Heckler & Koch HK4 .22lr. og 9mm. Kort. Flot stand - som ny. Varenr.:P13377/13378

Pistolen er single- double action som PPK'eren. Man kan ligeledes afspænde hanen ved at aktivere sikringen og så blot tage aftrækket. Men hensyn til slædestoppet er K&K'en dog meget anderledes. Slæden bliver tilbage både med et tomt magasin og uden! Hvis der ikke er noget magasin i pistolen kan man lukke slæden ved at trykke på aftrækkeren! Desuden lukker den automatisk når der sættes et tomt eller et ladt magasin i. Der er ingen udvendig slædeudløser.

Pistol og vekselpiber ligger i de to originale æske, leveres med manual. Alt er stort set som nyt. Et meget fint og i dag særdeles sjældent sæt i denne stand, pistolen er fra 1972.

P.g.a. sin ringe størrelse, kan den ikke registreres til sportsskydning i Danmark.

Heckler & Koch HK4 .22lr og 9 mm. Kort Pris 4.580,-
Pibelængde 8,4 cm, Totallængde 15,8 cm. Vægt 519 gram.

Historik og teknik: Et af Heckler & Kochs første produktioner efter anden verdenskrig. Løst baseret på Mauser HSC. Pistolen var tænkt i samme segment som Walters berømte PPK. Dog har H&Ks produkt en række fordele. For det første havde de optimeret produktionen, således at denne pistol kunne fremstilles i samme høje kvalitet, men langt mere rationelt og dermed billigere. En anden fordel er at man uden brug af værktøj kan veksle mellem fire forskellige kalibre (.22lr, 6,35, 7,65 og 9x17), blot ved at skifte magasin og pibe. Rekylfjederen er fast monteret på piberne så man ikke kludre rundt med dem.

Pris: 4.580,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste