16-10-2019 17:17:48

Glock 31 Gen3. .357 SIG, nærmest som ny. Varenr.:P13403

Glock 31 leveres med justerbar Glock visir og en 3 kg aftræks-connector i Glock kuffert med ekstramagasin, magasinlader, rensegrej og instruktionsbog. Magasinet indeholder 15 skud.

Pistolen er kortere end de 21 cm. som er lovkrav i Danmark, så den kan ikke fås på SKV/våbenpåtegning.

Glock 31 .357 SIG Pris 4.980,-
Pibelængde 11,4 cm. Totallængde 20,4 cm. Vægt 740 gram.

Denne østrigske pistol må siges at være pistolen der startede en revolution i våbenindustrien. I 1984 lancerede det dengang ukendte "camping-udrustnings"-firma en pistol til det østrigske forsvar, og resten er som man siger "historie".

Idag bruges der flere Glockpistoler som politi-tjenestevåben i U.S.A end fra alle andre fabrikanter tilsammen !!! Dette skyldes en kombination af flere ting.
Selve rammen er fremstillet i trykstøbt polymer, der er meget let og ikke får brud som stål. Da rammen er så let, har man bygget ståldelene langt kraftigere end nødvendigt, og stadigvæk er pistolen en letvægter.
Dette gør pistolen til den nok mest robuste på markedet idag, og der findes prøveeksemplarer der har skudt over 500.000 skud NATO-ammunition!!, og stadig skyder. Det er dog vigtigt at nævne her at det er med original rekylfjeder. En rekylfjeder koster 95,- og skal skiftes årligt, dette sikrer en lang levetid for din pistol.

Alle Glockpiber er i koldhamret semipolygonprofil, hvilket giver en god skydepræcicion samt en næsten uendelig levetid, selv ved vedvarende brug af hårde ladninger.
Alle ståldele er "teniferede" hvilket giver en overfladehårdhed der kun overgås af industridiamanter, hvilket giver en bedre beskyttelse mod rust, end selv rustfast stål kan klare.

Pistolen ligger meget lavt i hånden, og kombineret med polymerrammen der kan give sig lidt, giver det en meget lav følt rekyle samt et minimalt opslag af piben.

Denne skudkarakteristik kombineret med en magasinkapacitet på 15 skud, gør 31 meget velegnet til de mere dynamiske skydedicipliner som tjeneste og terrænpistol.
Som de andre Glock modeller leveres 31 med fingerriller på forsiden af rammen, indstøbt tommelfingerhylde samt en Weaverprofil i støvdækslet til montering af optiske sigtemiddel, Glock lygte eller laser m.m.

Pris: 4.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste