23-12-2016 12:16:21

Walther TPH .22lr. Pæn stand. Varenr.:P12822


Denne pistol har både været fremstillet i USA og Tyskland. Dette er udgaven fra Walther fabrikken i Ulm, der er kendt for at være vellavet og velfungerende. Der er tale om en af de mindste og letteste double action pistoler med udvendig hane og faldsikring. Den ligner en lille PPK og er fremstillet i samme gode kvalitet. Aftrækket er særdeles godt, især i single action.

Pistolen er brugt og der er lidt slitage på kanterne. Slæden har været angrebet af let rust på venstre side. Aluminiums rammen er nærmest som ny. Pistolen leveres i original æsken med et magasin, vejledning og prøveskydnings certifikat.

Walther TPH .22lr. Pris 2.980,-
Pibelængde 6,8 cm, Totallængde 13,5 cm. Vægt 333 gram.

Pistol er for kort til dansk lovgivning, kan den kun sælges til export.

Da den er temmelig usædvanlig og der findes en række historier (skrøner) på internettet om den, underkastede vi den en ret omfattende test.
Som altid med disse superlette pistoler, opstår der problemer med genladning hvis der ikke holdes godt fast på den. Folk har en tilbøjelighed til at stå med 'slatten' arm når pistolen er meget let og så genlader den ikke. Var folk informeret om dette forhold så opstod det ingen problemer.
Pistolen har også ry for at slæden rammer hånden. Ingen af de fire personer der deltog i testen, oplevede at slæden ramte hånden og det på trods af de ikke var advaret på forhånd.
Aftrækket er særdeles godt og da vi testede den, viste det sig muligt at ramme med alle skud, inden for det sorte på standard DDS 15m skiverne (RWS Target Pistol).

Pris: 2.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste