17-06-2021 15:10:13

Hämmerli 208 .22lr. med lang terrængreb. Flot stand. Varenr.:P12109


Den fine tidlige 208'er med triggerstop midt bag på aftrækkeren og kort udtrækker. Som altid er disse pistoler fremstillet helt i stål, i bedste kvalitet både m.h.t materialer og forarbejdning. En fremragende matchpistol, der har vundet utallige konkurrencer gemmen årene.

På nær nogle blanke småpletter på blåneringen, samt et par ubetydelige små nyk, fremstår våbnet som nyt. Mekanisk er den også i tiptop stand, en yderst velholdt pistol der næppe har været brugt ret meget. Sigtemidlerne er som nye og som resten af bedste kvalitet.

Pistolen er forsynet med med et nyudviklet og fabriksnyt tohåndsgreb (jägergreb) fra K.Nill i overstørrelse. Grebet er som altid fra Nill i bedste pasform og kvalitet. Herved bliver denne fremragende matchpistol, fremragende til discipliner som terrænskydning, kombipistol, eller til veteranskytter.

Leveres med et magasin og uden tilbehør.

Hämmerli 208 .22lr. Pris 6.500,-
Pibelængde 15 cm. Totallængde 24 cm. Vægt 1.013 gram.

Grebet på Hämmerli 208'erne er vinklet nærmest som en Colt 1911. Det er den første pistolkonstruktion med indbygget "støddæmper". Aftrækkerbøjlen er fremstillet i fjederstål. Den optager det sidste stød i tilbageløbet. Ikke mange skytter kender dette raffinement - men snildt er det.

Pris: 6.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste